24 SEP

Met meer dan 24 jaar ervaring op het vlak van het plaatsen van spanplafonds, -wanden en plafondverlichting, werd het eens tijd om nieuwe horizonten te verkennen. Na een eerste contact en enkele gesprekken met Eronda Woonmode in Erpe-Mere, kwam het concept van totaalinrichtingen en -renovaties tot leven. We kondigen dan ook met fierheid aan dat we sinds kort een van de exclusieve partners van Eronda Woonmode zijn voor het realiseren van unieke interieurs op maat.

 

Dat we een gezamenlijke passie hebben voor interieur en styling is wel duidelijk. En (interieur)dromen waarmaken geeft ons een fantastisch gevoel. De keuze om onze expertise in maatwerk te bundelen en op die manier hoogstaande totaalinrichtingen op maat te kunnen aanbieden, was snel gemaakt.

 

Benieuwd wat zo’n totaalinrichting exact inhoudt? Kom dan op zondag 6 oktober naar de Open Bedrijvendag bij Eronda Woonmode. Ook wij zullen aanwezig zijn die dag om jou wat meer uitleg te geven over de verschillende producten die wij leveren en plaatsen.

 

Een korte demonstratie over de voordelen alsook de praktische en esthetische eigenschappen van een spanplafond of -wand mag natuurlijk niet ontbreken.

 

Behalve het feit dat wij je heel wat interessants te vertellen hebben over de verschillende oplossingen die Helixe jou te bieden heeft, valt er nog veel meer te ontdekken en te beleven op Eronda’s Open Bedrijvendag. Meer info hierover lees je op de website van Eronda Woonmode (www.woonmode.be).

 

Afspraak op 6 oktober dus:

 

     – tussen 10.00 uur en 17.00 uur;

     – in Kuilstraat 47-49, 9420 Erpe-Mere (Erondegem).

 

Heel graag tot dan!