8 AUG

Heb jij altijd al eens een spanplafond of -wand van dichtbij willen bekijken, maar heb je nog niet de tijd gehad om één van onze toonzalen te bezoeken? Dan kan je vanaf nu GRATIS onze gloednieuwe mobiele toonzaal bij jou aan huis laten komen. We komen graag met onze ingerichte bestelwagen bij je langs om je te laten zien hoe een spanplafond of -wand eruitziet en hoe het plaatsen in zijn werk gaat.

 

Hoe gaat een demo in zijn werk?

Heb je interesse in een gratis demo bij jou thuis? Maak dan een afspraak door contact op te nemen met één van onze toonzalen. Op de dag zelf komen we met onze wagen op het afgesproken tijdstip naar je toe en geven je een korte demonstratie van de verschillende producten die wij leveren en plaatsen. Zo vind je in onze wagen onder meer:

 

– een spanplafond;
– spanwanden;
– verlichting;
– ingebouwde kasten;
– schakelmateriaal.

 

Kortom, alle producten die nodig zijn om jouw interieur een complete make-over te geven. We beantwoorden graag al je vragen. Zet deze daarom gerust op voorhand op papier, zodat je zeker geen vergeet.

 

Offerte op maat van jouw specifieke situatie

Het grote voordeel is uiteraard ook dat we desgewenst de ruimte kunnen bekijken waar je een spanplafond of -wand zou willen laten plaatsen. Hierdoor kunnen wij een zeer nauwkeurige offerte op maat voor je opmaken en weet je exact waar je aan toe bent. We kunnen je bovendien ook specifiek advies geven dat aansluit bij de stijl van je woning of kamer. Ook hierbij geldt dat we met plezier al je vragen beantwoorden.

 

Maak snel een afspraak

Wil je graag kennis maken met onze mobiele toonzaal en de producten die wij plaatsen? Maak dan snel een afspraak door contact op te nemen met één van onze toonzalen. We komen graag naar je toe!