Spanplafonds

Spanwanden

Verlichting

Bijkomende werken

Bijkomende werken

Isolatie

U heeft nood aan een thermische isolatie boven uw nieuw spanplafond of achter uw nieuwe wand? U heeft een akoestisch probleem in een bepaalde ruimte en dus nood aan een akoestische corrector. Helixe kan u de gepaste oplossing aanbieden én plaatsen!

Inbouwkasten & ander schrijnwerk

Het is niet zo eenvoudig om een (inbouw)kast op maat te laten maken. Vaak is het project te klein voor een schrijnwerker maar wij kunnen u hier wel bij helpen, in het kader van het volledige project, vraag dus gerust ons advies!

Wij zorgen ook voor verdoken gordijnnissen, het uitwerken van de binnenkant van lichtstraten, koepels, en trapopeningen, verlagingsstructuren,...

Schakelaars & Dimmers

Bij het plaatsen van de verlichting rijzen dikwijls nog een aantal andere vragen:
Wat met onze oude schakelaars?
Gaan we onze verlichting dimmen?
Ik heb slechts 1 lichtkring maar ik zou mijn spots graag op meerdere kringen kunnen schakelen, kan dat?

Wel, Helixe biedt u de mogelijkheid om

- nieuwe schakelaars te voorzien
- dimmers te plaatsen, al dan niet draadloos
- extra lichtkringen bij te trekken

Luidsprekers

Bouw uw luidsprekers in in uw nieuw spanplafond en geniet van uw favoriete muziek in een superieure kwaliteit. Wij werken hiervoor samen met Artsound, een specialist op het gebied van audio!

ArtSound ziet het als een missie om muziek en geluidsinformatie zo wijd en kwalitatief mogelijk te verspreiden. Van een onzichtbaar doosje voor je radiozender en je eigen geluidsbronnen over een toestel met volumeregelaars voor 6 luidsprekerparen tot een simpele volumeknop aan de muur: je hoogstpersoonlijke keuze heeft niet veel plaats nodig.

Binnenkort verdwijnt de gekende FM-band (radio) en wordt alles digitaal. Dan is een Multiroom audio system geen overbodige luxe. Met een multiroom audio systeem via wifi luister je draadloos in elke kamer naar je favoriete muziek. Via een app blader je gemakkelijk door de liedjes op je smartphone, de albums op je netwerkschijf of een muziekdienst als Spotify.