Onze passie voor totaalinrichtingen toegelicht tijdens Open Bedrijvendag 2019

Met meer dan 24 jaar ervaring op het vlak van het plaatsen van spanplafonds, -wanden en plafondverlichting, werd het eens tijd om nieuwe horizonten te verkennen. Na een eerste contact en enkele gesprekken met Eronda Woonmode in Erpe-Mere, kwam het concept van totaalinrichtingen en -renovaties tot leven. We kondigen dan ook met fierheid aan dat we sinds kort een van de exclusieve partners van Eronda Woonmode zijn voor het realiseren van unieke interieurs op maat.

 

Dat we een gezamenlijke passie hebben voor interieur en styling is wel duidelijk. En (interieur)dromen waarmaken geeft ons een fantastisch gevoel. De keuze om onze expertise in maatwerk te bundelen en op die manier hoogstaande totaalinrichtingen op maat te kunnen aanbieden, was snel gemaakt.

 

Benieuwd wat zo’n totaalinrichting exact inhoudt? Kom dan op zondag 6 oktober naar de Open Bedrijvendag bij Eronda Woonmode. Ook wij zullen aanwezig zijn die dag om jou wat meer uitleg te geven over de verschillende producten die wij leveren en plaatsen.

 

Een korte demonstratie over de voordelen alsook de praktische en esthetische eigenschappen van een spanplafond of -wand mag natuurlijk niet ontbreken.

 

Behalve het feit dat wij je heel wat interessants te vertellen hebben over de verschillende oplossingen die Helixe jou te bieden heeft, valt er nog veel meer te ontdekken en te beleven op Eronda’s Open Bedrijvendag. Meer info hierover lees je op de website van Eronda Woonmode (www.woonmode.be).

 

Afspraak op 6 oktober dus:

  • tussen 10.00 uur en 17.00 uur;
  • in Kuilstraat 47-49, 9420 Erpe-Mere (Erondegem).

Heel graag tot dan!

 

OPENDEURDAGEN TE TERNAT

Waar: Assesteenweg 234
Datum: Op zaterdag 21 & zondag 22 september 2019
Uren: Van 10 tot 17u

 

OPENDEURDAGEN TE BRUGGE

Waar: Guldenvlieslaan 63
Datum: Op zaterdag 21 & zondag 22 september 2019
Uren: Van 10 tot 17u

 

OPENDEURDAGEN TE DEURNE

Waar: Bisschoppenhoflaan 7-9
Datum: Op zaterdag 21 september 2019
Uren: Van 10 tot 17u

 

Ontdek GRATIS een spanplafond aan huis

Sinds kort beschikken we over een gloednieuwe MOBIELE TOONZAAL! We komen er graag mee tot bij je thuis, zodat je de spanplafonds, -wanden, verlichting en ingebouwde kasten die wij plaatsen van dichtbij kan bewonderen.

 

Heb je interesse in een gratis demo bij jou aan huis? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken.

 

 

Opening toonzalen Deurne en Brugge

LET OP! Vanwege de vakantieperiode zijn onze toonzalen in Deurne en Brugge van 29 juni t.e.m. 23 augustus enkel open op afspraak.

 

Wil je graag langskomen? Twijfel dan niet en maak een afspraak door te bellen naar: 0800/1.22.32. Wij doen graag de deuren voor je open.

Toonzaal Brugge

 

 

Geniet van 15% korting op spanplafonds en -wanden

Het is bijna zo ver: de zomer komt eraan! En om dat te vieren kan je van maandag 17 juni tot en met vrijdag 30 augustus genieten van 15% korting op alle spanplafonds en -wanden! Kom daarom tijdens de zomer zeker langs in één van onze toonzalen.

 

 

DISCOVERY DAYS TE TERNAT

Heb je altijd al eens het spannen van een spanplafond van dichtbij willen meemaken? Of wil je weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van spanwanden? Kom dan langs op vrijdag 26 april of zaterdag 27 april tijdens onze Discovery Days in onze toonzaal in Ternat.

 

Op deze dagen kan je uitgebreid kennis maken met ons productgamma, presenteren we allerlei nieuwigheden, geven we een demonstratie van het spannen van een spanplafond en nog veel meer. Dit alles in een leuke, losse sfeer onder het genot van een lekker hapje en drankje. Voor onze jongste gasten voorzien wij bovendien een kids-corner en een springkasteel. Vergeet ook zeker niet deel te nemen aan onze wedstrijd en ontvang een leuk geschenk.

Waar: Assesteenweg 234
Wanneer: Op vrijdag 26 april van 13u tot 20u & zaterdag 27 april van 10u tot 17u
Voor wie: Allen welkom (particulieren, architecten, schrijnwerkers, badkamer- en keukenspecialisten etc.)

 

BATIBOUW te Brussels Expo

Van 21 februari tot en met 3 maart kan je weer op de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting, oftewel BATIBOUW terecht. Wij zijn daar uiteraard ook aanwezig. In hal 3, stand 420 kan je terecht voor al je vragen over spanplafonds en -wanden. Tijdens deze beurs geniet je bovendien van 15% korting op alle spanplafond en -wanden. Jij komt toch ook?

 

Waar:    Brussels Expo

Hal:        3

Stand:   420

Publieksdagen:

Van zaterdag 23 februari tot en met zondag 03 maart 2019 van 10 tot 18.30 u.
Nocturne op donderdag 28 februari: open tot 22 u.

Professionele dagen:

Donderdag 21 februari 2019 van 10 tot 18.30 u.
Vrijdag 22 februari 2019 van 10 tot 21 u.

 

Volg ons op facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.