Hervatting werkzaamheden & heropening toonzaal

Zes weken na de algemene lockdown door het coronavirus, staan wij vol goede moed klaar om er opnieuw aan te beginnen. Dit betekent concreet dat wij vanaf maandag 4 mei 2020 terug de baan op gaan om de werven af te werken en om de nieuwe op te starten. Verder voeren we ook weer plaatsbezoeken uit.

 

Alle werkzaamheden worden terug opgestart met respect voor de veiligheid van alle klanten en medewerkers. Al onze medewerkers beschikken over mondmaskers, handgel en wegwerphandschoenen. Natuurlijk is er ook aandacht voor het ontsmetten van werkgerief enz… Zoveel als mogelijk rijden ze in aparte bestelwagens naar de werven.

 

Ook de voorbereidingen voor de opening van onze toonzaal zijn opgestart zodat we vanaf 11 mei iedereen op een veilige manier terug kunnen ontvangen. Uiteraard vragen wij iedereen om een afstand van 1,5 meter te bewaren en laten wij maximaal 4 personen tegelijkertijd binnen in de toonzaal. Om een optimale spreiding te garanderen en je zeker te woord te kunnen staan, raden wij aan om een afspraak te maken via onze contactpagina. Zo kunnen wij jou in alle rust en veiligheid een passend advies aanbieden.

 

Bezoek onze infoweek

Ben je van plan om je woning te renoveren of een nieuw plafond te laten plaatsen? Dan is onze infoweek van maandag 9 t.e.m. zondag 15 maart (met uitzondering van onze toonzaal in Brugge, hier kan je op zaterdag 14 en zondag 15 maart terecht voor onze infodagen) hèt uitgelezen moment om langs te komen. Tijdens deze week beantwoorden we niet alleen al jouw vragen, maar kan je bovendien genieten van onze voorjaarspromo. Tot en met 4 april profiteer je van 15% korting op alle spanplafonds en -wanden. Reserveer dus zeker een plekje in je agenda!

 

GENIET VAN 15% KORTING OP SPANPLAFONDS EN -WANDEN

Het is bijna zo ver: de lente is op komst! En om dat te vieren kan je tot en met zaterdag 4 april genieten van 15% korting op alle spanplafonds en -wanden! Kom daarom zeker langs in één van onze toonzalen.

 

WONEN – bouwen en verbouwen

 

 

Van 25 januari tot en met 2 februari 2020 staan er op Wonen in de Nekkerhal Mechelen zo’n 200 exposanten voor je klaar om advies te geven en je de nieuwste snufjes te laten ontdekken. Badkamers, keukens, isolatie, woningbouw… Je denkt er nog maar aan en je vindt het hier terug. Wij zijn uiteraard ook aanwezig! Bij stand 352 kan je terecht voor al je vragen over spanplafonds en -wanden. Allen welkom!

 

Waar:   Nekkerhal Mechelen

Stand:  352

Datum: Van zaterdag 25 januari t.e.m. zondag 2 februari 2020

Uren:

Elke weekdag van 13u tot 18u

In het weekend van 11u tot 18u

Nocturne op vrijdag 31 januari van 13u tot 22u

 

 

Bouw & reno te Antwerpen

 

 

Van 11 tot en met 19 januari kan je op de bouw&reno in Antwerp Expo terecht. Wij zijn uiteraard ook aanwezig. In hal 4, stand 4444 kan je terecht voor al je vragen over spanplafonds en -wanden. Wil je ons komen bezoeken? Wij geven GRATIS toegangskaarten weg. Stuur hiervoor een e-mail naar info@helixe.be. Graag tot dan!

 

Waar:   Antwerp Expo

Stand:  4444

Datum: Van zaterdag 11 t.e.m. zondag 19 januari 2020

Uren:

Elke weekdag van 13u tot 18u

In het weekend van 10u tot 18u

Nocturne op vrijdag 17 januari van 13u tot 22u

 

 

Sluitingsdagen eindejaarsperiode

Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten op 24 december vanaf 12u30 en op 25 december en 1 januari de gehele dag. Verder ben je ook tijdens de eindejaarsperiode van harte welkom in een van onze toonzalen volgens onze normale openingsuren met uitzondering van de toonzaal in Brugge. Deze is gesloten van 23 december t.e.m. 2 januari.

 

Namens het gehele team van Helixe wensen wij je een fijne eindejaarsperiode!

 

 

Onze passie voor totaalinrichtingen toegelicht tijdens Open Bedrijvendag 2019

Met meer dan 24 jaar ervaring op het vlak van het plaatsen van spanplafonds, -wanden en plafondverlichting, werd het eens tijd om nieuwe horizonten te verkennen. Na een eerste contact en enkele gesprekken met Eronda Woonmode in Erpe-Mere, kwam het concept van totaalinrichtingen en -renovaties tot leven. We kondigen dan ook met fierheid aan dat we sinds kort een van de exclusieve partners van Eronda Woonmode zijn voor het realiseren van unieke interieurs op maat.

 

Dat we een gezamenlijke passie hebben voor interieur en styling is wel duidelijk. En (interieur)dromen waarmaken geeft ons een fantastisch gevoel. De keuze om onze expertise in maatwerk te bundelen en op die manier hoogstaande totaalinrichtingen op maat te kunnen aanbieden, was snel gemaakt.

 

Benieuwd wat zo’n totaalinrichting exact inhoudt? Kom dan op zondag 6 oktober naar de Open Bedrijvendag bij Eronda Woonmode. Ook wij zullen aanwezig zijn die dag om jou wat meer uitleg te geven over de verschillende producten die wij leveren en plaatsen.

 

Een korte demonstratie over de voordelen alsook de praktische en esthetische eigenschappen van een spanplafond of -wand mag natuurlijk niet ontbreken.

 

Behalve het feit dat wij je heel wat interessants te vertellen hebben over de verschillende oplossingen die Helixe jou te bieden heeft, valt er nog veel meer te ontdekken en te beleven op Eronda’s Open Bedrijvendag. Meer info hierover lees je op de website van Eronda Woonmode (www.woonmode.be).

 

Afspraak op 6 oktober dus:

  • tussen 10.00 uur en 17.00 uur;
  • in Kuilstraat 47-49, 9420 Erpe-Mere (Erondegem).

Heel graag tot dan!

 

OPENDEURDAGEN TE TERNAT

Waar: Assesteenweg 234
Datum: Op zaterdag 21 & zondag 22 september 2019
Uren: Van 10 tot 17u

 

OPENDEURDAGEN TE BRUGGE

Waar: Guldenvlieslaan 63
Datum: Op zaterdag 21 & zondag 22 september 2019
Uren: Van 10 tot 17u

 

OPENDEURDAGEN TE DEURNE

Waar: Bisschoppenhoflaan 7-9
Datum: Op zaterdag 21 september 2019
Uren: Van 10 tot 17u

 

Ontdek GRATIS een spanplafond aan huis

Sinds kort beschikken we over een gloednieuwe MOBIELE TOONZAAL! We komen er graag mee tot bij je thuis, zodat je de spanplafonds, -wanden, verlichting en ingebouwde kasten die wij plaatsen van dichtbij kan bewonderen.

 

Heb je interesse in een gratis demo bij jou aan huis? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken.

 

 

Opening toonzalen Deurne en Brugge

LET OP! Vanwege de vakantieperiode zijn onze toonzalen in Deurne en Brugge van 29 juni t.e.m. 23 augustus enkel open op afspraak.

 

Wil je graag langskomen? Twijfel dan niet en maak een afspraak door te bellen naar: 0800/1.22.32. Wij doen graag de deuren voor je open.

Toonzaal Brugge

 

 

Geniet van 15% korting op spanplafonds en -wanden

Het is bijna zo ver: de zomer komt eraan! En om dat te vieren kan je van maandag 17 juni tot en met vrijdag 30 augustus genieten van 15% korting op alle spanplafonds en -wanden! Kom daarom tijdens de zomer zeker langs in één van onze toonzalen.

 

 

DISCOVERY DAYS TE TERNAT

Heb je altijd al eens het spannen van een spanplafond van dichtbij willen meemaken? Of wil je weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van spanwanden? Kom dan langs op vrijdag 26 april of zaterdag 27 april tijdens onze Discovery Days in onze toonzaal in Ternat.

 

Op deze dagen kan je uitgebreid kennis maken met ons productgamma, presenteren we allerlei nieuwigheden, geven we een demonstratie van het spannen van een spanplafond en nog veel meer. Dit alles in een leuke, losse sfeer onder het genot van een lekker hapje en drankje. Voor onze jongste gasten voorzien wij bovendien een kids-corner en een springkasteel. Vergeet ook zeker niet deel te nemen aan onze wedstrijd en ontvang een leuk geschenk.

Waar: Assesteenweg 234
Wanneer: Op vrijdag 26 april van 13u tot 20u & zaterdag 27 april van 10u tot 17u
Voor wie: Allen welkom (particulieren, architecten, schrijnwerkers, badkamer- en keukenspecialisten etc.)

 

BATIBOUW te Brussels Expo

Van 21 februari tot en met 3 maart kan je weer op de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting, oftewel BATIBOUW terecht. Wij zijn daar uiteraard ook aanwezig. In hal 3, stand 420 kan je terecht voor al je vragen over spanplafonds en -wanden. Tijdens deze beurs geniet je bovendien van 15% korting op alle spanplafond en -wanden. Jij komt toch ook?

 

Waar:    Brussels Expo

Hal:        3

Stand:   420

Publieksdagen:

Van zaterdag 23 februari tot en met zondag 03 maart 2019 van 10 tot 18.30 u.
Nocturne op donderdag 28 februari: open tot 22 u.

Professionele dagen:

Donderdag 21 februari 2019 van 10 tot 18.30 u.
Vrijdag 22 februari 2019 van 10 tot 21 u.

 

Volg ons op facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Wednesday, 18-Dec-19 03:00:00 PST. The current time is Wednesday, 03-Jun-20 21:23:25 PDT.
Type: OAuthException
Subcode: 463
Solution: See here for how to solve this error