Wie zijn we?

U bent op zoek naar een ervaren installateur van kwalitatieve spanplafonds, -wanden en plafondverlichting?

 

Al meer dan 27 jaar behoren wij tot de top van de installatiebedrijven in België. U mag dus rekenen op een doorgedreven knowhow en onderbouwde ervaring in de plaatsing van spanplafonds en -wanden. en dit in samenwerking met zeer gereputeerde Europese spanplafond-fabrikanten. Dat en de 15 jaar waarborg, maken van Helixe een exclusieve partner die u een product van de bovenste plank biedt.

Vraag hier een offerte aan
 

Waarom een spanplafond?

Een hoog plafond verlagen om de energiekost te drukken? Een hedendaagse uitstraling voor uw interieur? Spanplafonds zijn de ideale oplossing om een nieuw plafond te plaatsen zonder grote renovatiewerken. Spanplafonds bestaan uit superieure kunststofdoeken in pvc en worden perfect op maat gemaakt voor de ruimte in kwestie. Ze zijn bovendien volledig gelijkwaardig aan een gewoon plafond, met het voordeel dat ze de- en hermonteerbaar zijn en bijna geen onderhoud vergen.

 
 

Wij bieden een totaaloplossing!

Bij spanplafonds komt meer kijken dan enkel de plaatsing ervan. Daarom is Helixe ook gespecialiseerd in de nieuwste verlichtingstechnieken en staan we in voor bijkomend schrijnwerk, plafondisolatie, de aanpassing van de bestaande elektrische installatie in uw plafond (traditioneel of via domotica), de inbouw van luidsprekers enz. Kortom, bij Helixe vindt u dé totaaloplossing voor al uw plafonds.