ESTHETISCH SPANPLAFOND

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPANPLAFOND OF -WAND?

EEN SPANPLAFOND PLAATSEN

voor een esthetische upgrade

lijn_helixe

Ben je op zoek naar een plafond of muur die jouw ruimte een esthetische upgrade geeft zonder dat je daarvoor je oude plafond of muur hoeft uit te breken en allerlei bijkomend werk moet verrichten? Dan is een spanplafond of -wand een ideale oplossing.

Ben je op zoek naar een plafond of muur die jouw ruimte een esthetische upgrade geeft zonder dat je daarvoor je oude plafond of muur hoeft uit te breken en allerlei bijkomend werk moet verrichten? Dan is een spanplafond of -wand een ideale oplossing.

esthetisch_plafond

Geef je ruimte een unieke toets

Glanzend of mat, met of zonder verlichting; een spanplafond zorgt sowieso voor een strakke en esthetische uitstraling. Er bestaat een ruim aanbod aan kleuren en motieven. Je kan een spanplafond zelfs bedrukken met een afbeelding naar keuze. Bovendien kan je niet alleen je plafond maar ook je muur voorzien van een spanwand met een afbeelding naar keuze. Maak van jouw muur op die manier een echte eyecatcher!

Ook sierlijsten zijn perfect combineerbaar met een spanplafond. Ze spelen zelfs in op de grootste troef van een spanplafond: jij bepaalt zelf hoe het eruitziet. Ga je voor een klassieke look of mag het toch iets moderner? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, sierlijsten passen perfect binnen dit plaatje. Er bestaat een zeer uitgebreid assortiment aan sierlijsten. Je hebt ze in allerlei materialen, stijlen en vormen.

Creëer sfeer met LED verlichting

Met de juiste verlichting kan je de uitstraling van een ruimte sterk beïnvloeden. Het zorgt voor sfeer, gezelligheid en warmte en kan bepaalde accenten benadrukken. Als we de verlichting boven het doek ophangen, creëren we een egaal sfeervol licht en verminderen we schaduwvorming. LED flexstrips kan je aan de zijkant van het spanplafond laten installeren en zijn uitermate geschikt voor indirecte verlichting. Bovendien hoeven we bij indirecte spanplafond verlichting geen gaten in het doek te maken.

Meer informatie over een esthetisch spanplafond?

Heb je graag meer informatie over hoe een spanplafond binnen jouw ruimte past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag en geven je advies op maat van jouw interieur.

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Helixe_E-book Sep2022_Mock-up

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT