WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPANPLAFOND OF -WAND?

OVER HELIXE INSTALLATIEBEDRIJF

Ervaring en vakmanschap

lijn_helixe

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van spanplafonds, -wanden en plafondverlichting? Dan ben je bij Helixe installatiebedrijf aan het juiste adres. Of het gaat om een spanplafond voor thuis of een verlichte reclamewand voor op kantoor, wij geven je graag persoonlijk advies op maat.

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van spanplafonds, -wanden en plafondverlichting? Dan ben je bij Helixe installatiebedrijf aan het juiste adres. Of het gaat om een spanplafond voor thuis of een verlichte reclamewand voor op kantoor, wij geven je graag persoonlijk advies op maat.

Een hoog plafond verlagen om de energiekost te drukken? Een moderne uitstraling voor je interieur? Kies je voor een spanplafond of -wand van pvc of polyester dan kies je voor een stijlvolle, duurzame en makkelijk te onderhouden oplossing. Niet alleen de prijs, maar ook de snelle plaatsing en het minimum aan werkzaamheden is daarbij interessant. Je bespaart heel wat tijd omdat je het bestaande plafond niet hoeft te vernieuwen of aan te passen. Een spanplafond wordt eenvoudig eronder geplaatst. We hebben al meer dan 30 jaar ervaring op dit vlak en werken samen met zeer gereputeerde Europese fabrikanten. Onze pvc en polyester spanplafonds zijn afkomstig van DPS uit Polen, Spalek uit Duitsland en NEWMAT uit Frankrijk. Onze spanwanden komen van Visix uit België. Je mag dus rekenen op een goede kwaliteit, service en afwerking tot in de kleinste details.

Bij spanplafonds en -wanden komt meer kijken dan enkel de plaatsing. Denk maar aan verlichting die op verschillende manieren in of boven een spanplafond ingewerkt kan worden. Daarom zijn we ook gespecialiseerd in de nieuwste verlichtingstechnieken en staan we in voor bijkomend schrijnwerk. Ook plafondisolatie en de inbouw van luidsprekers en bestaande elektrische installaties nemen wij zonder problemen voor onze rekening. Kortom, bij ons vind je dé totaaloplossing voor je plafond of muur.

Wie zijn wij?

Zaakvoerders Dave Verloove en Kevin Vanderstraeten zijn de drijvende krachten achter Helixe installatiebedrijf. Beiden vinden service en kwaliteit erg belangrijk. In 2004 hebben zij de firma overgenomen en vervolgens uitgebouwd tot een bedrijf dat gekend is om zijn kwalitatief werk en uitmuntende service. Ze doen dit echter niet alleen, maar samen met een zeer gemotiveerd team van medewerkers. Dat en de 15 jaar garantie op de plaatsing, maken van Helixe installatiebedrijf een exclusieve partner die je een product van de bovenste plank biedt.

Teamfoto-Helixe-2022

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd hoe een pvc of polyester spanplafond eruitziet na plaatsing door Helixe? Bekijk dan gerust eens onze realisaties. Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte op basis van jouw wensen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Word Helixe Friend en ontvang een aantrekkelijke attentie

Ben je zo tevreden over onze service en de kwaliteit van ons werk dat je het wel van de daken kan schreeuwen? Laat je dan vooral niet tegenhouden en ontvang een aantrekkelijke attentie.

Helixe_Friends-voucher-mock-up

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT