WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPANPLAFOND OF -WAND?

EEN SPANPLAFOND PLAATSEN

Mooi, duurzaam en makkelijk in onderhoud

lijn_helixe

Ben je op zoek naar een plafond dat zowel esthetisch als eenvoudig te onderhouden is zonder dat je daarvoor je oude plafond hoeft uit te breken en allerlei bijkomend werk moet verrichten? Ontdek dan de vele voordelen van het plaatsen van een spanplafond. Niet alleen de prijs, maar ook de snelle plaatsing, de vele mogelijkheden en het minimum aan werkzaamheden zijn daarbij interessant.

spanplafond plaatsen

De voordelen van een spanplafond plaatsen

Een spanplafond is een kunstdoek dat door middel van warmte strak wordt opgespannen in onzichtbare profielen op het plafond of aan de muren. Het wordt onder het bestaande plafond geplaatst. Zo wordt het oude plafond geheel behouden en zijn er dus geen kapwerken nodig. Een spanplafond plaatsen heeft daarbij veel voordelen ten opzichte van andere soorten plafonds:

 snelle plaatsing zonder breekwerken;
 kan perfect op maat worden gemaakt;
afwerking naar keuze tegen de muur;
 te bedrukken met een afbeelding naar wens;
strak en egaal resultaat voor die extra touch in jouw ruimte;
 perfecte inwerking van verlichting en luidsprekers;
kan volledig worden gedemonteerd.

Heeft je ruimte een slechte akoestiek? Dan kan er zelfs een akoestisch spanplafond worden geplaatst. Deze zorgt ervoor dat geluid wordt geabsorbeerd. Hierdoor vermindert de nagalm en wordt het comfort in de ruimte verbeterd.

Eenvoudig in onderhoud

Spanplafonds zijn zeer eenvoudig te onderhouden omdat ze afwasbaar zijn. Ze zijn bestand tegen vocht en schimmels en zijn daardoor ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Heb je een binnenzwembad? Ook in deze ruimte is een spanplafond uitermate geschikt als vals plafond. Je hoeft er daarnaast niet bang voor te zijn dat vet of rooksporen zich hechten aan het plafond. Een spanplafond blijft voor een lange tijd netjes zonder dat bijkomend onderhoud nodig is.

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd hoe een spanplafond eruitziet na plaatsing door Helixe? Bekijk dan gerust eens onze realisaties. Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte op basis van jouw wensen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Helixe-Inspiratiebrochure-klein

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT