SPANPLAFOND WEVELGEM

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPANPLAFOND OF -WAND?

SPANPLAFOND WEVELGEM

lijn_helixe

Is jouw plafond dringend toe aan een opfrisbeurt? Laat dan een spanplafond plaatsen! Een spanplafond wordt snel en eenvoudig geplaatst, en zorgt voor een strak resultaat. Ontdek de talrijke voordelen van een spanplafond in Wevelgem.

Is jouw plafond dringend toe aan een opfrisbeurt? Laat dan een spanplafond plaatsen! Een spanplafond wordt snel en eenvoudig geplaatst, en zorgt voor een strak resultaat. Ontdek de talrijke voordelen van een spanplafond in Wevelgem.

spanplafond aalst

Wat zijn de voordelen van een spanplafond?

Een spanplafond is een doek uit kunststof die perfect op maat gemaakt wordt. Door het doek op te warmen, kunnen we het opspannen onder je bestaande plafond. De werkzaamheden zijn dus beperkt, en er is geen kap- of breekwerk nodig. Daarom neemt de plaatsing van een spanplafond meestal slechts één dag in beslag.

De afwerking van je spanplafond ligt volledig in jouw handen. Spanplafonds zijn beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren. Of je nu een klassiek of modern interieur hebt, een spanplafond past in elke interieurstijl. Je kan zelfs een foto of print op je spanplafond laten drukken voor een unieke eyecatcher.

Eens we jouw spanplafond geplaatst hebben, kan je er jarenlang van genieten. Het onderhoud vergt niet veel inspanning. Het is meer dan voldoende om je spanplafond af en toe af te wassen met lauw water en een scheutje afwasmiddel.

Plafondverlichting

Een bijkomend voordeel van een spanplafond: je hebt eindeloos veel mogelijkheden wat betreft de verlichting. Wil je een uniek lichteffect creëren? Dan hangen we de verlichting boven het doek op. Zo krijg je een egaal en sfeervol licht, zonder schaduwen en zonder gaten in je spanplafond.

Ook ledspots worden vaak ingebouwd in een spanplafond voor een strak resultaat. Led flexstrips zijn dan weer ideaal als indirecte lichtbron voor je keuken, slaap-, woon- of badkamer. Ze zijn een leuke toevoeging aan elk interieur, en zijn perfect voor gangen waar geen volledige verlichting nodig is.

Wil je koste wat het kost je eigen verlichting behouden? Geen probleem! Je kan natuurlijk ook een lamp naar keuze laten bevestigen. We monteren dan onder het spanplafond een constructie waaraan je lamp vastgemaakt wordt. Zo kunnen we de bedrading netjes wegwerken achter het spanplafond, en heb jij steeds een strak resultaat.

Meer weten over een spanplafond in Wevelgem?

Wil jij meer weten over een spanplafond in Wevelgem? Aarzel dan niet om contact op te nemen! We stellen graag op basis van jouw situatie een vrijblijvende offerte op.

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT