TOONZAAL ANTWERPEN

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPANPLAFOND OF -WAND?

NEEM CONTACT MET ONS OP

En maak een afspraak

lijn_helixe

Tilleman (gemeenschappelijke toonzaal)
Kerkstraat 115
2940 Hoevenen

Tel.: 0800/12.23.2

Tilleman (gemeenschappelijke toonzaal)
Kerkstraat 115
2940 Hoevenen

Tel.: 0800/12.23.2

Openingsuren

Enkel op afspraak

Enkel op afspraak

 • Hidden
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Word Helixe Friend en ontvang een aantrekkelijke attentie

  Ben je zo tevreden over onze service en de kwaliteit van ons werk dat je het wel van de daken kan schreeuwen? Laat je dan vooral niet tegenhouden en ontvang een aantrekkelijke attentie.

  Helixe_Friends-voucher-mock-up

  Rudy Frederickx

  "Zijn net trotse eigenaars van dit fantastische product, geplaatst door top werkmannen, mooie afwerking, goede samenwerking tss klant en bedrijf en het resultaat mag zeker gezien worden en zelfs voor het inbouwen van onze airco was geen enkel probleem zeer mooi afgewerkt. Bedankt Helixe...."

  Hilde Van der Veken

  "Wij zijn sedert 2015 trotse bezitters van een spanplafond door Helixe geplaatst (toen nog Extenso). We hebben van bij de kennismaking tot de oplevering een heel goed gevoel gehad. De opmeting verliep vlekkeloos en met oog voor detail. Zeer bekwame en vriendelijke werknemers hebben op een heel professionele manier een prachtig resultaat afgeleverd. Nu nog altijd krijgen we van bezoekers goedkeurende reacties op het plafond. Helixe verdient hiervoor zeker een pluim! We blijven reclame maken, dat is zeker!"

  Astoria Hotel Gent

  "Vanaf de eerste kennismaking zat het contact goed met Dave van Helixe. Wij hebben in ons hotel inmiddels 15 kamers + badkamers laten voorzien van spanplafond door Helixe en zijn uiterst tevreden over het product, de planning, de opvolging en de oplevering. Alle medewerkers hebben kennis van zaken en kwamen met innoverende ideeën. Het woord vakmanschap is hier zeker op zijn plaats!"

  Michel Vanden Berghe

  "Alles verliep vlekkeloos van de ontvangst in de showroom tot de eigenlijke plaatsing. Zeer professionele aanpak en prima prijs-kwaliteit verhouding. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan."

  Roland Hollevoet

  "Onze renovaties voeren wij stapsgewijs uit. Bij elk nieuw project maken we gebruik van de diensten van Helixe om spanplafonds te plaatsen. Ondertussen zijn de living, slaapkamers, keuken, gangen en bergruimte vernieuwd en uitgerust met spanplafond en overal identieke spots. Wij bevelen Helixe ten zeerste aan voor professionele plaatsing met uiterst competente en vriendelijke medewerkers."

  Frank Schols

  "Enkele jaren geleden hebben wij een spanplafond laten plaatsen door Helixe. Deze is professioneel geplaatst. Wij werden vakkundig geïnformeerd en kregen op al onze vragen een degelijk antwoord. De werkzaamheden werden proper en naar de wensen van de cliënt geplaatst. Een aanrader om met deze firma in zee te gaan."

  Pascal De Cuyper

  "Wij hebben van dit bedrijf een spanplafond in de keuken en nu sinds vorig jaar ook in de badkamer. Zijn er heel tevreden van en is afwasbaar. Correcte afspraken spraken mij bij die mensen zeker aan. Prijs kwaliteit en afwerking zeker de moeite waard."

  Bert Meert

  "Prachtige afwerking met bekwaam en vriendelijk personeel. Bedrijf waar klant echt nog klant is en waar de dienst na verkoop ook heel belangrijk is ."

  Willy Van den Brande

  "Heb sinds enkele jaren tot grote tevredenheid spanplafonds. Professioneel en snel geplaatst. Had onlangs een probleem met de led verlichting en dit werd snel en efficiënt opgelost. Firma om aan te bevelen."

  Véronique Loose

  "Door een onverwachte gebeurtenis, een waterlek, kwam ik in kennis met Helixe. Ik had dringend raad nodig ivm met mijn aanwezige spanplafond en de volgende dag heeft iemand van Helix spontaan teruggebeld en kort nadien komen kijken. De gemaakte afspraken werden zeer goed opgevolgd en ik had na een tijd een nieuw spanplafond. Vriendelijk, correct en goede service. Een aanrader voor iemand die overweegt om een spanplafond te plaatsen."

  Eric Rombauts

  “Perfect mooie spanplafonds gehangen van zeer goede kwaliteit. Zeer bekwame en correcte mensen, zowel verkoper, opmeter en plaatsers. Een aanrader!”

  Kris Verlinden

  “Zeer betrouwbare firma. Zij komen elke gemaakte afspraak na. Wij lieten zowel in de woonkamer als in de keuken een spanplafond installeren met een perfect resultaat. De integratie van bestaande structuren worden feilloos opgenomen. Zij houden rekening met de wensen van de klant. Wij kunnen Helixe spanplafonds zeker aanraden.”

  Ludo De Lee

  “Helixe levert topkwaliteit, zowel wat de voorbereiding als de uitvoering van de werken betreft. Het contact verloopt zeer professioneel met aandacht voor de bekommernissen van de opdrachtgever. Vooraf duidelijke informatie gekregen over het principe 'spanplafond'. We hebben uiteindelijk in onze woning overal spanplafonds laten installeren. Prachtig resultaat! Nooit gedacht dat ik 'fier' zou zijn op 'mijn' plafonds.”

  Jasmien De Mol

  "Aanrader van formaat! Profesioneel, vriendelijk en stipt. Prachtig eindresultaat afgeleverd! Merci team Helixe"

  Wim Heynssens en Mia Maes

  "Hierbij wil ik u melden dat wij zeer tevreden zijn over Helixe. Afspraken werden perfect nagekomen. Het resultaat is verbluffend. Zeer mooi afgewerkt!”

  Sabine Nuytten

  "Heel heel tevreden. Propere installateurs. Heel vriendelijk en perfect geplaatst! Zelfs geen zwarte vingers te bespeuren. Toppie!”

  Hans Vandeweghe

  "Mooi resultaat. Installateurs met veel ervaring en alles netjes achter gelaten. Heel tevreden, ook inzake timing en technisch voorbezoek. Heel professioneel allemaal.”

  Philippe Tack

  "Zeer tevreden, correcte afspraken en info. Top”

  Mitchell Snyders

  "Professioneel, proper en kwaliteit”

  Ronny Desmet

  "Deze firma installeerde enkele plafonds in onze woning met een uiterst mooi resultaat. Zéér professionele opvolging van het dossier waarbij alle afspraken erg stipt worden nagekomen. Heel secure plaatsing door ervaren vakmensen. Wij zijn heel erg tevreden. Een echte aanrader !”

  Van Lent - Jacobs

  "Wij zijn heel tevreden over de plaatsing van het spanplafond in onze badkamer! Een pluim voor jullie werkmannen. Wij zijn ook zeer tevreden van jullie service vooraf wat betreft maken van afspraak en mails etc. Bedankt!!”

  Erna Maes

  "Jullie hebben bij ons een spanplafond geplaatst. Wij zijn zeer tevreden van jullie werk. Heel bekwame en vriendelijke plaatsers. Op tijd en heel proper gewerkt. Wij hebben jullie al aanbevolen bij vrienden.”

  André Tilley

  "Ik ben zeer tevreden van jullie werk. Ik had 2 perfecte plaatsers. Alvast bedankt!”

  Stefan en Ann

  "Alleen maar lof voor jullie team. Alles is heel vlot en volgens gemaakte afspraken verlopen !
  Hartelijk bedankt voor jullie goede service en kwaliteit van afgeleverde werken.”

  Milly Boeykens

  "Zeer vriendelijke, huiselijke sfeer. De vertegenwoordiger was zeer enthousiast over hun vernieuwing van de toonzaal en liet deze met zeer veel openheid allemaal zien. Hij was zeer ruim en meedenkend. Alle afspraken waren gemaakt en nauwkeurig opgevolgd. Ze hebben een camionette waar je direct op eigen locatie alles kunt bekijken aanraken. Ze hebben een huis met verschillende vakmannen, zo blijft alles bij 1 en dezelfde firma.”

  Tim Janssens

  "Wat zijn wij superblij dat wij bij ons eerste gedacht zijn gebleven en jullie hebben genomen.
  Supercontent, supermooi, toffe gasten die het hier zijn komen doen – geef ze maar dikke complimenten van ons – niets op aan te merken, en jullie zijn de eerste die zich aan de afspraak gehouden hebben. Niets anders dan lof.”

  Myriam Thybaut

  "Wij zijn tevreden op alle vlakken. De plaatsing is heel snel gebeurd. De vaklui waren heel vriendelijk en erg beleefd. Het opruimen verliep ook vlot. En het resultaat is gewoon schitterend! Echt vakmanschap! Bravo!”

  Caroline Caluwaerts

  "Goede service vooraf, tijdens en na de plaatsing van het spanplafond. Snel, correct en proper werk geleverd. Correcte afspraken en geen gedoe. Ik zal Helixe zeker aanraden bij familie en vrienden.”

  Pascal Goes

  "Wij zijn zeer tevreden over ons spanplafond. Krijgen positieve reacties van onze bezoekers. Jullie plaatsers hebben netjes gewerkt en op het einde alles opgeruimd. Wat voor ons een dikke pluim waard is. Met plezier maken wij dan ook reclame voor jullie.”

  Vandenplas Yvan

  "Wij zijn heel tevreden over het werk dat de twee vakmannen bij ons gedaan hebben. Er zijn ook al buren komen kijken en die vinden het prachtig gedaan. Wij zullen ook niet twijfelen om jullie firma aan te bevelen aan andere mensen”

  Danny Van Dyck

  "Zeer tevreden over ons nieuwe spanplafond. Heel netjes afgewerkt.
  We hadden ook niets anders verwacht mits we een 2 tal jaren geleden ook al voor Helixe gekozen hadden voor onze huidige woning.”

  Freddy Van Acker

  "Ik kan je melden dat we uiterst tevreden zijn over de plaatsing van het spanplafond. Zeer vriendelijke werknemers en alles zeer proper achter gelaten. Wij van onze kant hadden de kamer bijna volledig ontruimt om zo gemakkelijker te kunnen werken. Indien we (of vrienden van ons) in de toekomst nog een spanplafond gaan plaatsen zullen we zeker HELIXE niet vergeten te contacteren.”

  Belinda Steppe

  "Wij willen jullie van harte bedanken voor de uitstekende service. Wij zijn uiterst tevreden over de plaatsing van onze spanplafonds en vooral de vriendelijkheid en ervaring van de plaatsers.”

  Wim Hendrickx

  "Ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben van de de werknemers én van het geleverde werk.
  Stipt op uur aanwezig.
  Correcte uitleg gehad, heel beleefd en proper gewerkt.
  Ik heb al andere aannemers in huis gehad..."

  Oda Hubert

  "Wij kenden het bedrijf al van vroeger en zijn nu nog meer dan tevreden. Perfecte plaatsing, zowel van het plafond als de spots en de indirecte verlichting, deskundige en propere installateurs (geen opruimwerkzaamheden na de werken). Zelfs de installateur van onze keuken zei dat hij nog nooit zo perfecte spanplafonds gezien had."

  Daphne Egging-Huijbregts

  "Het contact omtrent informatie, afspraak op locatie en afhandeling verliep vlot en goed. De werkmensen waren hard werkend en professioneel. Het eindresultaat is grandioos....blij dat ik voor Helixe spanplafonds koos!"

  Sandra Vandaele

  "Super tevreden van het resultaat. Mooi geplaatst en afspraken worden correct nagekomen. Mega bedankt 👍 een aanrader!"

  Joël Smet

  "Zeer tevreden qua plaatsing van ons spanplafond, echt prachtig. De verlichting ziet er ook top uit en is zeker voldoende ruim bemeten. We zijn 100% tevreden van hoe alles is gelopen en hopen dat we er nog lang van kunnen genieten. We zullen zeker positieve publiciteit maken!"

  Christiaan Kemps

  "Wij zijn erg tevreden over het spanplafond geplaatst door het team van Helixe in onze living. Perfect, letterlijk rimpeloos resultaat ! Met onze dank voor de keurige opvolging van het project, tot en met de uitvoering door vakbekwame mensen. Doe zo verder!"

  Georgina Vanleeuw

  "Het plafond valt nog veel beter mee dan ik voor ogen had. Ook de buren en familie die het al gezien hebben zijn verwonderd van het resultaat. Na melding van een klein mankementje de dag na de plaatsing zijn ze enkele dagen later komen kijken. Het was binnen de minuut opgelost en zou niet erg geweest zijn. Het was met de glimlach en zonder problemen te maken direct opgelost. Al het personeel ( ook de administratie ) is zeer bekwaam en steeds bereid om vragen op te lossen. Vooral aan de plaatsers dikke proficiat want het kon niet beter zijn. Helixe is zeker aan te bevelen."