WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPANPLAFOND OF -WAND?

Scheidingswanden helpen je om anderhalve meter afstand te houden

De effecten van het coronavirus zijn nog steeds voelbaar daarom is het belangrijk dat we nog enkele maatregelen blijven naleven. Steeds anderhalve meter afstand houden van elkaar is daar één van. Je aan deze regel houden wanneer je bijvoorbeeld een restaurant of kapsalon uitbaat, is niet altijd gemakkelijk. Daarom bieden we sinds kort scheidingswanden aan. Een handige tool om de anderhalve meter afstand toch te behouden. 

scheidingswanden

Voordelen van scheidingswanden

De scheidingswanden van DPS bieden je tal van voordelen:

  • Ideaal om tafels en/of stoelen te scheiden in jouw zaak
  • Je kiest volledig zelf je design
  • Zelfs een afbeelding op de scheidingswand is mogelijk
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Geeft een leuke touch aan je zaak

Dat laatste voordeel lichten we graag nog wat meer toe. De scheidingswanden van DPS zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Je kan de wanden gewoon wassen met een standaard kuisproduct of desinfecteren met een alcoholgel of -spray. 

Je bepaalt zelf hoe jouw scheidingswanden eruitzien

De scheidingswanden van DPS zijn beschikbaar in verschillende designs. Je kan kiezen voor een transparante scheidingswand of eentje die afgewerkt is in het mat of satijn. Of plaats je er liever een mooie afbeelding op? Dat kan ook, jij bent volledig de baas van het ontwerp!

Installeren doe je helemaal zelf

De scheidingswanden worden geleverd in een eenvoudig do it yourself-pakket. Aan de hand van een simpele video installeer je het allemaal volledig zelf. De installatie zelf neemt maar zo’n 10 minuutjes in beslag.

Meer informatie over scheidingswanden

Ben je geïnteresseerd in de scheidingswanden of wil je graag iets meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder. 

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Helixe-inspiratie

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT