BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws en de meest interessante weetjes

lijn_helixe

Scheidingswanden helpen je ruimte in te delen

De effecten van het coronavirus zijn nog steeds voelbaar. We zijn nu gewend aan de extra privacy en ook afstand houden blijkt nog steeds erg belangrijk. Daarom hebben we sinds kort verschillende scheidingswanden in ons gamma, een handige tool om je ruimte in te delen. Ideaal voor een horeca- of kapperszaak, maar ook op kantoor kan een scheidingswand nuttig zijn.

scheidingswanden

Voordelen van scheidingswanden

Een scheidingswand van DPS bieden je tal van voordelen:

  • Ideaal om tafels en/of stoelen te scheiden in jouw zaak
  • Zorgt voor extra privacy
  • Verbetert de akoestiek
  • Je kiest volledig zelf je design
  • Zelfs een afbeelding op de scheidingswand is mogelijk
  • Geeft een leuke touch aan je zaak
  • Gemakkelijk in onderhoud

Dat laatste voordeel lichten we graag nog wat meer toe. De scheidingswanden van DPS zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Je kan de wanden gewoon wassen met een standaard kuisproduct of grondig desinfecteren met een alcoholgel of -spray.

Je bepaalt zelf hoe jouw scheidingswand eruitziet

De scheidingswanden van DPS zijn beschikbaar in verschillende designs. Je kan kiezen voor een transparante scheidingswand of eentje die afgewerkt is in het mat of satijn. Of plaats je er liever een mooie afbeelding op? Dat kan ook, jij bent volledig de baas van het ontwerp!

Installeren doe je helemaal zelf

De scheidingswanden worden geleverd in een eenvoudig do it yourself-pakket. Aan de hand van een simpele video installeer je het allemaal volledig zelf. De installatie zelf neemt maar zo’n 10 minuutjes in beslag.

Meer informatie over scheidingswanden

Ben je geïnteresseerd in de scheidingswanden of wil je graag iets meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder. 

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Mockup-inspiratiebrochure-Helixe

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT