BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws en de meest interessante weetjes

lijn_helixe

Waarom kiezen voor een spanplafond met LED verlichting?

Verlichting speelt een belangrijke rol in je interieur. Met de juiste verlichting kan je de uitstraling van een ruimte sterk beïnvloeden. Het zorgt voor sfeer, gezelligheid en warmte en kan bepaalde accenten benadrukken. Het is daarom belangrijk om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van plafondverlichting. Vaak werkt men een spanplafond af met LED verlichting. Wij leggen uit waarom dat een geslaagde keuze is.  

LED verlichting heeft tal van voordelen:

  • Energiezuinig
  • Duurzaam: tot 50.000 branduren
  • Bereikt onmiddellijk volle lichtsterkte
  • Compact formaat zorgt voor tal van mogelijkheden wat betreft design
  • Uitgebreid aanbod aan lichtkleuren

Bij Helixe werken we met LED verlichting van verschillende merken. Zo kan je bij ons terecht voor de merken Illuxtron, SG en Integratech. Je hebt daarnaast ook de keuze uit onze eigen ontwikkelde Exclusive collectie. Die collectie bestaat uit armaturen van topkwaliteit die combineerbaar zijn met tal van LED-lampen.

Kies je voor LED verlichting, dan heb je het voordeel dat je kan werken met lichteffecten. Als we de verlichting boven het doek ophangen, creëren we een egaal sfeervol licht en verminderen we schaduwvorming. LED flexstrips kan je aan de zijkant van het spanplafond laten installeren en zijn uitermate geschikt voor indirecte verlichting. Bovendien hoeven we bij indirecte spanplafond verlichting geen gaten in het doek te maken.

spanplafond LED verlichting

Meer informatie over spanplafond met LED verlichting?

Heb je graag meer informatie over LED verlichting of andere verlichting voor je spanplafond? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag en geven je advies op maat van jouw interieur.

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Mockup-inspiratiebrochure-Helixe

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT