BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws en de meest interessante weetjes

lijn_helixe

Spanplafond met sterrenhemel

Heerlijk wegdromen vanuit je woonkamer of badkamer? Of liever slapen onder de sterren? Met een spanplafond met sterrenhemel kan het allemaal! Ontdek de mogelijkheden!

Hoe creëren we een spanplafond met sterrenhemel?

De eerste mogelijkheid is dat je spanplafond bedrukt wordt met een afbeelding. Zo kies jij zelf de mooiste sterrenhemel uit om jouw ruimte helemaal af te maken! Een spanplafond wordt steeds op maat gemaakt. We bedekken elke centimeter van jouw plafond, zodat het net echt lijkt!

De tweede mogelijkheid voor een spanplafond met sterrenhemel is dat we werken met lichteffecten. Spanplafonds hebben het grote voordeel dat je verlichting eender waar kan ophangen. Door kleine steek-LEDs met verschillende wattages in je spanplafond te monteren, creëren we een heel speciaal en sfeervol lichteffect. Bij voorkeur kies je in dit geval voor een glanzend, zwart spanplafond. Zo breng je de nachtelijke hemel bij jou binnen.

Waarom kiezen voor een spanplafond?

Een spanplafond is een kunstdoek dat we door middel van warmte opspannen op jouw plafond. We plaatsen het spanplafond onder het bestaande plafond, zodat er geen kap- of breekwerken aan te pas komen. De plaatsing neemt meestal slechts een dag in beslag. Bovendien is een spanplafond zeer onderhoudsvriendelijk en zorgt het voor een strak en egale look. 

Heeft je ruimte een slechte akoestiek? Dan kan je zelfs kiezen voor een akoestisch spanplafond. Dat zorgt ervoor dat het geluid optimaal wordt geabsorbeerd. Een akoestisch spanplafond vermindert de nagalm en maakt elke ruimte aangenaam. 

Meer weten?

Wil je meer weten over spanplafonds? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw ruimte? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij zijn bereikbaar voor al jouw vragen.

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Mockup-inspiratiebrochure-Helixe

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT