BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws en de meest interessante weetjes

lijn_helixe

Een spanplafond in je woonkamer? Ontdek de voordelen!

Ben je op zoek naar een nieuw plafond voor je woonkamer? Denk dan eens aan een spanplafond. Een spanplafond verbetert niet alleen de akoestiek en de look, maar heeft nog tal van andere voordelen. Ontdek de voordelen van een spanplafond in je woonkamer in deze blog.

Sfeervolle verlichting

Waarom een spanplafond in je woonkamer? Een spanplafond zorgt voor een strakke en moderne look. Het is een verstandige beslissing, zowel vanuit esthetisch als praktisch oogpunt. Wij verwerken alle soorten verlichting eenvoudig in jouw plafond. Of je nu voor inbouwspots, lusters of led-strips gaat, de mogelijkheden voor plafondverlichting in jouw spanplafond zijn onbeperkt. Ook rookmelders, luidsprekers en luifels kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden. Over loshangende kabels hoef je je geen zorgen te maken, want die werken we netjes weg.

Akoestisch spanplafond

Last van een slechte akoestiek in jouw woonkamer? Ga dan voor een akoestisch spanplafond. Dat absorbeert geluiden en vermindert de nagalm. Ontelbaar veel kleine gaatjes in het doek laten geluidstrillingen makkelijk door naar een laag isolatie die de geluidstrillingen vervolgens absorbeert. Zo kan je in de woonkamer een gesprek voeren op een aangename manier.

spanplafond woonkamer

Eenvoudige montage

Wil je een spanplafond laten plaatsen? Dan hoeven we je oude plafond niet uit te breken. De plaatsing neemt bovendien meestal slechts één dag in beslag. Een spanplafond in je woonkamer is  snel en eenvoudig te monteren. Je ervaart er dus zelf geen nadelen van.  

Een spanplafond in jouw stijl

In een ruimte met onregelmatige vormen, zoals een zolderkamer, kan de verlichting gecompliceerd zijn. In een spanplafond wordt de verlichting Spanplafonds zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen zelfs bedrukt worden met een patroon, afbeelding of fotoprint. En ook wat betreft sfeerverlichting zijn de mogelijkheden quasi eindeloos.

Meer weten over een spanplafond in je woonkamer?

Een spanplafond wordt steeds perfect op maat gemaakt. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woonkamer? Neem gerust contact op! Misschien plaatsen wij binnenkort al jouw nieuw plafond!

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Mockup-inspiratiebrochure-Helixe

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT