BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws en de meest interessante weetjes

lijn_helixe

Wat als ik mijn spanplafond wil laten vervangen?

Ben je uitgekeken op je huidige spanplafond? Of start je weldra met verbouwingen en vind je dat de ideale gelegenheid om een spanplafond in een nieuw kleurtje te steken? Dan hebben we goed nieuws voor je: een spanplafond in pvc kan immers vrij eenvoudig vervangen worden.

Eenvoudig je spanplafond vervangen

Je spanplafond vervangen is heus zo moeilijk niet, op voorwaarde dat je die taak toevertrouwt aan een gespecialiseerde firma zoals Helixe Installatiebedrijf. Onze vakmannen hebben jarenlang ervaring in het monteren en demonteren van spanplafonds en klaren de klus meestal op een dag tijd.

spanplafond-vervangen

De voordelen van een spanplafond

Een spanplafond kan niet alleen op een dag tijd geplaatst en afgewerkt worden, bovendien gebeurt dit in de meeste gevallen met een minimum aan kap- en breekwerk. Je woning verandert dus niet in een stoffige bouwwerf, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de plaatsing van een plafond in pleisterwerk. Bovendien moet je na de vervanging van je bestaande spanplafond niks anders meer doen. Bijkomend plak- en verfwerk is niet nodig.

Verlichtingselementen of luidsprekers worden door onze installateurs naadloos geïntegreerd, zodat jij weldra weer kan pronken met een nieuw, strak en egaal plafond.
Wist je trouwens dat je je spanplafond kan laten bedrukken met een afbeelding of print naar wens? Ten slotte is een spanplafond ook erg onderhoudsvriendelijk. Verschijnen er na verloop van tijd vlekken of ander vuil op je spanplafond, dan verwijder je die eenvoudig met wat water en afwasmiddel.

Meer informatie?

Wil je je huidige spanplafond vervangen? Contacteer ons gerust voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Mockup-inspiratiebrochure-Helixe

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT