Tevreden klanten

Een pluim voor de twee mannen die bij mij gewerkt hebben! Harde werkers, juist uitvoering en proper werk.

Strijckmans Lieve uit Rotselaar

Maandag zijn uw collega's geweest om ons plafond te installeren. Supermooi, proper werk geleverd en super vriendelijke medewerkers. Als het goed is mag het ook wel eens gezegd worden vind ik. Dikke proficiat en ik zal zeker reclame maken voor jullie. Wij zijn ook van plan om dit in onze keuken te laten doen, maar daarvoor neem ik wel nog contact op met u.

Schouppe-Godefroid uit Welle

Dank u voor de uitgevoerde werken. Pluimpje voor die jongens : heel correcte, beleefde en vlugge werkers.

José Moonens uit Strijten

Graag willen we laten weten dat we heel tevreden zijn over de werkzaamheden en het resultaat. De werkmannen hebben prachtig werk afgeleverd. Het waren heel sympathieke gasten die goed en proper hebben gewerkt. Ze verdienen een pluim ?!

Karel en Hilde Onsea-Van der Veken uit Merksem

Ik wil via deze weg het hele team waar we contact mee hebben gehad bedanken. In de voorbereidende fase werd ons alles heel duidelijk uitgelegd, op elke mail kregen we snel en correcte respons. De opmeting gebeurde volledig rekening houdend met onze wensen. Het geplaatste plafond is volledig naar onze wens. De uitgevoerde bijkomende werken voor de raamdecoratie zijn perfect uitgevoerd. Ondertussen zijn al een paar mensen die aan het verbouwen zijn komen kijken naar ons pas geplaatste plafond. Het appartement is bijna volledig klaar en zal als vakantieverblijf te huur aangeboden worden, ik ben er van overtuigd dat we via deze weg ook reacties zullen krijgen.

Linda D'hondt uit Oostende

Twee weken geleden hebben jullie een spanplafond geplaatst in onze keuken . Het resultaat is echt prachtig ! De werken werden stipt uitgevoerd zoals vooraf afgesproken . Een dikke pluim voor de mensen welke de werken uitvoerden, echt vakmanschap ! Onze nieuwe keuken is echt af nu!

Pascal en Anita Hermans - Neckebroeck uit Affligem

Chapeau voor uw team, de werken zijn perfect verlopen. Zéér goede samenwerking binnen het team, zéér beleefd, in 1 woord "prachtig" ! We hadden niet verwacht dat de melding van zo een klein plekje tot vervanging van het volledige plafond zou leiden, maar wij zijn zeer tevreden klanten.

Lagae - De Brabandere uit Rekkem

Qua tevredenheid over de gedane werken, kunnen we bevestigen dat we tevreden zijn met het resultaat, alsook over de werken en de mensen die dit gerealiseerd hebben. Indien het voor jullie een hulp tot nieuwe klanten kan zijn, mag je ons steeds als referentie doorgeven.

Lievens uit Liedekerke

In augustus jongstleden bent u bij ons langs geweest om een offerte op te maken voor het plaatsen van een spanplafond in living en keuken. Wij waren enthousiast over uw presentatie. Wij hebben onze beslissing uitgesteld omdat we dit weekend het werk van uw firma in levende lijve mochten aanschouwen bij onze familie, waar jullie voorbije week een spanplafond hebben geplaatst. Uw firma heeft daar prachtig werk geleverd en dit heeft ons doen besluiten om het spanplafond ook door jullie te laten uitvoeren.

Marc en Karine Piscador uit Aartselaar

Wij zijn héél tevreden met de geleverde werken. Indien jullie klanten hebben in de buurt mogen ze zeker eens komen kijken! Dank voor het geleverde werk!

Myriam en Jos De Smet-De Vos uit Knokke

Voorbije zaterdag, zijn uw mensen langs geweest voor de afwerking van het plafond. Deze keer is alles perfect verlopen! Het plafond is echt prachtig en voldoet volledig aan onze verwachtingen. Het doet deugd om te ondervinden dat er nog mensen zijn op wie je echt kan vertrouwen. Nen dikke merci! Vriendelijke groeten, Dirk en Marleen.

Marleen Van Rossem uit Buggenhout

Met dank voor de aanpassing van het plafond zoals afgesproken. (bezoek van uw firma op 02.09). Wij willen uw prima service nogmaals benadrukken en zullen niet nalaten ten gepaste tijde goede reclame voor uw firma te maken.

Jean-Pierre Daman-Vertongen Conny uit Buggenhout

Gewoon om U te melden dat de werken prima verlopen zijn. Echt top werknemers die je hebt. Normaal gezien zullen jullie terug in Lebbeke zijn voor fase 3 van de verbouwingen eind augustus 2016 (keuken en berging)

Serge Stevens uit Lebbeke

In de eerste plaats wil ik U langs deze weg danken voor de kwaliteit van het door U geleverde product, maar vooral ook voor de perfecte en probleemloze uitvoering van het werk door Uw montageploeg die correct en beleefd gehandeld hebben! De hele montage is in een zeer vlotte en aangename sfeer verlopen en zullen wij Uw Firma + montageploeg zeker bij eventuele geïnteresseerden positief aanbevelen!

De Raedt Marie-José uit Oostende

stonden er een beetje sceptisch tegenover omdat het product voor ons nieuw was, maar we zijn heel tevreden dat we met deze firma in zee gegaan zijn. Het product is top, de afspraken werden probleemloos nagekomen, de stielmannen zijn top, het resultaat is top. Zeker de badkamer straalt nog meer luxe en cachet uit! Hartelijk dank, we zullen niet nalaten jullie firma en product bij iedereen aan te bevelen!

Hubert Coppens uit Welle

Wij zijn zeer tevreden van de werken die Helixe bij ons uitvoerde. De werkmannen waren stipt, vriendelijk en de werken gingen vlot. Perfect resultaat!

Marissens Varinia uit Boom

De ploeg van Helixe heeft prachtig werk geleverd. We wonen precies in een nieuw huis. Afwerking: prima, proper, echt uitstekend. Wij raden het iedereen aan hoe fantastisch het is afgewerkt en in zo'n korte tijd. Een dikke pluim voor die ploeg die bij ons is komen werken !! Een proficiat waard !!

Paul Van Quathem-Vermeersch uit Dudzele

We zijn heel tevreden over de samenwerking met jullie en het resultaat is veel beter dan we ons ingebeeld hadden. We zijn dus tevreden klanten. Voor ons is de installatie vlekkeloos verlopen vanaf het opmaken van bestelbon tot en met de plaatsing. Het eindresultaat mag zeker gezien worden!

Van Leuven - Herssens uit Wetteren

Vandaag is een ploeg van 3 man ons spanplafond komen installeren. In eerste instantie zijn wij zeer tevreden over het geleverde werk en het behaalde resultaat. Daarnaast hebben wij de installatieploeg enorm kunnen appreciëren. Het feit dat Helixe een kwaliteitsvol product aflevert dat voldoet aan de verwachtingen van de klant en daarnaast blijkbaar personeel aanwerft dat zijn stiel kent maar tegelijk heel aangenaam is in omgang toont aan dat het in Helixe gestelde vertrouwen geheel terecht was. Vertrouwen vinden wij een essentieel gegeven in de relatie tussen klant en leverancier. Het gevoel dat wij nu over Helixe hebben zal zich ongetwijfeld vertalen in nog bijkomende bestellingen om de bovenverdieping van ons huis helemaal af te werken en in een positieve mond aan mond reclame aan familie, vrienden en bezoekers. Graag onze felicitaties aan Rik, de opmeter (waarvan ik mij de naam niet meer herinner) en zeker aan het installatieteam: Sandy, David, en Mathias. Groeten, Sofie Pollet en Gregory Bolle

Sofie Pollet-Gregory Bolle uit Aartrijke

Nog eens bedankt voor de mooie spanplafonds. Ook een grote duim omhoog voor de plaatsers, heel vriendelijke mensen en ze hebben het echt proper achtergelaten, want met sommige werkmannen van andere firma's is dit niet het geval.

Vandenmeersche - Van Riet uit Tisselt

Langs deze weg willen wij u danken voor de service die u ons geboden hebt. Bijzonder veel dank ook aan uw deskundige medewerkers. Zij hebben prachtig werk geleverd en de complexe opdracht, rekening houdend met de vele hoeken en kanten en de niveauverschillen hier, meer dan voortreffelijk uitgevoerd. Een betere publiciteit kan men zich niet wensen. Wij zijn volop aan het genieten van het uitzicht.

Goovaert uit Evergem

Ik moet toegeven dat gezien de omvang van de werken (living, keuken en gang) ik er niet gerust in was. Maar achteraf bleek dit niet nodig te zijn daar alles op een deskundige manier in twee dagen uitgevoerd werd. Zelf geniet ik iedere dag van het mooie resultaat. Ik maak dan ook ongevraagd reclame voor deze firma bij iedereen die met de gedachte om een spanplafond te laten installeren rondloopt. Meestal zijn we aan het klagen, maar als het goed is mag het ook gezegd worden.

Francot uit Lennik

Van het eerste contact tot het tekenen van de offerte: 9 / 10
Stiptheid - alle werken op de afgesproken termijn uitgevoerd! 10 / 10
Uitvoering werken - de kwaliteit van de uitgevoerde werken is naar verwachting! 10 / 10
Kwaliteit van de uitgevoerde werken in verhouding met de betaalde prijs 9 / 10
Algemene tevredenheid 9 / 10

Van Deyck uit Asse

Bij deze wens ik uitdrukkelijk de volledige ploeg te bedanken voor het geleverde werk. Snel, efficiënt en relatief 'proper' :) Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en zullen niet nalaten om Helixe aan te bevelen bij familie, vrienden en kennissen.

Filip De Moor uit Kerksken

Bij deze zouden wij de 4 heren die bij ons langs geweest zijn voor de plaatsing een dikke proficiat willen toewensen. Uitstekende plaatsing, echte stielmensen! Zij verdienen een dikke pluim!

Van de Vijver uit Sint-Niklaas

Met dezer even een positieve noot naar jullie toe. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met de firma Helixe. Qua opvolging, opmeten, installatie en afwerking een voorbeeld voor vele firma's. Een pluim voor de 2 plaatsers is zeker niet misplaatst. Wij zullen zeker niet nalaten de firma Helixe aan te prijzen!

Frank en Marleen Spiessens-Depraetere uit Vichte

gisteren werd ons spanplafond succesvol geplaatst in de badkamer. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de afwerking. De installateurs pakten hun werk aan met heel veel zorg en oog voor detail. Van een zekere beroepsfierheid is hier zeker sprake. We waren er nog niet helemaal uit of we ons plafond in de gang boven en de ruimte boven de trap zouden herschilderen. Nu we het resultaat gezien hebben in de badkamer hadden we graag gehad dat er iemand zou langskomen voor de opmaak van een offerte voor een spanplafond voor in de gang boven en boven de trap. Momenteel zijn er daar nu "plachetten "bevestigd.

Cardoen Yves uit Ieper

Het resultaat van de werken is schitterend.
De montageploeg was top en constructief.
Dit verdient een pluim.

Noel en Trui Eeckeloo - Tavernier uit Kalmthout

Bij deze willen wij jullie laten weten dat wij enorm tevreden zijn over de plaatsing van de 2 spanplafonds + bijhorende verlichting.
Een groot woordje van dank aan de 2 mensen (Sandy en Pio) die met veel zorgvuldigheid,oog voor perfecte afwerking en netheid alles tot een goed einde gebracht hebben.

Dejaeghere Freddy uit Aaigem

Dank u wel voor de mooie plafonds. Heel tevreden met jullie gewerkt te hebben.

Leurs uit Geraardsbergen

Het spanplafond is perfect en de reacties zijn lovend.
Nogmaals bedankt voor de perfecte service … we blijven reclame maken :-))

Eric Borreij van B+vB Architecten uit Mechelen

Ik hou eraan ook nog eens via deze weg jullie ploeg nog eens uitdrukkelijk te bedanken en te feliciteren voor de professionaliteit en klantvriendelijkheid waarmee zij dit afgewerkt hebben !

Jan Anseeuw uit Brugge

Alles is goed verlopen deze voormiddag bij de vervanging van ons spanplafond.
Ik hou eraan ook nog eens via deze weg jullie ploeg nog eens uitdrukkelijk te bedanken en te feliciteren voor de professionaliteit en klantvriendelijkheid waarmee zij dit afgewerkt hebben
u mag klanten uit de Brugse regio ook steeds doorverwijzen naar ons, indien gewenst!

Anseeuw uit Brugge

Vandaag is ons spanplafond geplaatst. We zijn super tevreden, zeer mooi gedaan en perfect afgewerkt. Zeker onze dank aan de mensen die de plaatsing verzorgden. Ze zijn vriendelijk en kennen hun vak als geen andere, ze staan geen minuut stil en kuisen alles netjes op. We kunnen jullie bedrijf aan iedereen aanprijzen voor het vlotte en correcte verloop. Jullie zijn van jullie woord.

Paul en Isabella Tieberghien-Lippens uit Eeklo

De plafonds zijn geplaatst. Fantastisch gewoon…
De betaling is ondertussen ook afgerond.

Heel veel spijt dat ik niet alles laten doen heb …
Zou U eventueel nogmaals kunnen langskomen om een offerte op te maken voor de zitplaats?

De Blieck Ingrid uit Sint-Pieters-Leeuw

Wij willen ook nog eens de twee werkmannen bedanken voor dit mooi eindresultaat .
Twee toffe gasten waar je iets aan kan vragen .
Wij zijn zeer blij met het totaal pakket.

Een tevreden klant;
Gino

Van Den Broeck uit Affligem

Wou laten weten dat we zeer tevreden zijn over de plaatsing en afwerking van ons plafond.
Wij zeggen het voort ☺

Van De Velde - Dupre uit Heusden

Deze plaatsing is iets waar jullie terecht fier op mogen zijn.
Dit is nog beter dan wij hadden verwacht.
De mensen die hier binnenkomen staan vol verbazing te kijken.
Bedank uit onze naam iedereen die hier aan meegewerkt heeft nog maar eens.

De Leeuw uit Boom

Hierbij wil ik Helixe bedanken voor het geleverde werk. Alles is heel mooi afgewerkt. Speciale dank voor de professionaliteit, vriendelijkheid en stiptheid van de werkmannen die hier geweest zijn, er is hier detailwerk afgeleverd.

Indien ik nog zou opteren om stukken in spanplafond te laten steken zijn jullie het bedrijf waar ik naartoe zal stappen.

Christophe Vervaet uit