BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws en de meest interessante weetjes

lijn_helixe

Kies een fotoplafond voor een unieke uitstraling

Ben je uitgekeken op je huidige plafond? Past de kleur niet meer bij je nieuwe interieur of is het ondertussen verouderd? Dan kan je het eenvoudig laten vervangen door een spanplafond! Je kan kiezen voor een effen kleur, maar je kan het ook laten bedrukken met een afbeelding! Ontdek de mogelijkheden van een fotoplafond!

Kies een afbeelding of persoonlijke foto

Het woord zegt het eigenlijk al, een fotoplafond is een plafond met een afbeelding naar keuze. Het geeft je de mogelijkheid om je woon-, slaap- of badkamer om te toveren tot een plek waar je je helemaal thuis voelt. Kies voor een sterrenhemel boven je bad om tot rust te komen of een levendig bospad ter inspiratie in de bureauruimte. Hou je meer van reizen of van een bepaald land? Dan is een foto van je favoriete bestemming op het plafond een mooie manier om niet alleen jezelf elke dag op te vrolijken, maar ook om je gasten te verwonderen.

Fotoplafond

Overigens kan je niet alleen je plafond maar ook je muur voorzien van een spanwand met een afbeelding naar keuze. Maak van jouw muur een echte eyecatcher! Ook als ondernemer kan je zo een spanwand in je wachtkamer of inkomhal voorzien van de naam of het logo van jouw bedrijf.

Mogelijkheid tot een verlicht fotoplafond

Nadat je een afbeelding hebt gekozen bespreken we samen de mogelijkheden voor passende verlichting. Ga je voor standaard spots of voor verlichting achter het plafond? Dit laatste zorgt voor een uniek effect en geeft een extra dimensie aan jouw fotoplafond. Denk aan een lichtdoorlatend wolkenplafond, waarmee je zelfs in de donkere avonduren het daglicht kan nabootsen. Hierbij maken we gebruik van energiezuinige ledverlichting.

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over een fotoplafond? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je graag jouw eigen unieke plafond te realiseren.

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Mockup-inspiratiebrochure-Helixe

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT