BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws en de meest interessante weetjes

lijn_helixe

Gebruik een spanwand als reclamezuil

Ben je als onderneming van plan om je kantoor te renoveren en wil je op een unieke manier de naam of het logo van jouw bedrijf naar voren laten komen? Overweeg dan om een spanwand als reclamezuil te kiezen. Niet alleen is deze eenvoudig te plaatsen, ook zijn ze naar wens te bedrukken met een afbeelding naar keuze. Wij leggen je in deze blog graag uit waarom dit een goed idee is.

De voordelen van een spanwand

Een spanwand heeft vele mogelijkheden en is zeer snel te plaatsen. Elke spanwand is anders, we maken ze voor elke ruimte uniek en op maat. Dit type wand bestaat uit een profiel en een doek dat we maken overeenkomstig de afmetingen van de ruimte. We kunnen het als één geheel installeren of modulair. In het laatste geval bestaat de wand uit diverse segmenten of panelen. Een spanwand kan op elke ondermuur bevestigd worden, hij moet enkel sterk genoeg zijn om de profielen stevig te kunnen plaatsen.

Reclamezuil

Een spanwand als reclamezuil

Het materiaal waar een spanwand van gemaakt wordt is gemakkelijk te bedrukken, waardoor je het perfect kan gebruiken voor reclame. Plaats bv een spanwand in je wachtkamer of inkomhal voorzien van de naam of het logo van jouw bedrijf. Zet er bovendien een persoonlijke of inspirerende boodschap op zodat je zelfs daar je klanten aanspreekt. Wil je een uniek effect aan je muur creëren? Voorzie dan verlichting achter de spanwand. Zo valt je naam of boodschap nog meer op. We kunnen er zelfs luidsprekers in verwerken. Je kan ook kiezen voor een akoestische spanwand. Deze zorgt voor een betere akoestiek, waardoor je minder galm ervaart.

Een unieke eyecatcher laten plaatsen

Ons bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van spanplafonds en -wanden. Wij hebben meegewerkt aan verschillende plaatsingen van spanwanden die als reclamezuil worden gebruikt en helpen je graag om ook van jouw muur een echte eyecatcher te maken. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Mockup-inspiratiebrochure-Helixe

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT