BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws en de meest interessante weetjes

lijn_helixe

Sierlijsten op het plafond geven elke ruimte een luxueuze uitstraling

Tegenwoordig wordt er meer en meer aandacht besteed aan de overgang tussen het plafond en de muur. Vooral sierlijsten zijn populair: zij maken deze overgang aantrekkelijker. Zo heb je geen last meer van dode hoeken of kale randen. Daarnaast zorgen sierlijsten op het plafond in iedere ruimte voor een luxueuze uitstraling.

Een sierlijst voor elke smaak

Sierlijsten zijn perfect combineerbaar met een spanplafond. Ze spelen zelfs in op de grootste troef van een spanplafond: jij bepaalt zelf hoe het eruitziet. Ga je voor een klassieke look of mag het toch iets moderner? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, sierlijsten passen perfect binnen dit plaatje. Er bestaat een zeer uitgebreid assortiment aan sierlijsten. Je hebt ze in allerlei materialen, stijlen en vormen.

En om je spanplafond helemaal af te maken zijn er rozetten, ook gekend als ornamenten. Met rozetten kleed je je plafond op een charmante manier aan. Ze geven je ook de mogelijkheid om op een sierlijke, decoratieve manier aandacht te vestigen op de lichtpunten. Zo geef je je kroonluchter bijvoorbeeld een nog chiquere uitstraling. Zorg wel dat de rozetten mooi opgaan in de ruimte. Bij hoge plafonds opteer je best voor grote ornamenten. Heb je een laag plafond? Dan is een kleine rozet aangeraden.

sierlijsten plafond

De ruimte oogt groter

Met sierlijke plafondlijsten maak je de ruimte niet alleen mooier, maar ook groter en breder. Je creëert namelijk visuele effecten. Wanneer je sierlijsten op je plafond plaatst oogt de kamer breder. Door ze langs de muurzijde te plaatsen lijkt het plafond optisch hoger en de ruimte groter.

Meer weten over sierlijsten voor je plafond?

Wil je graag nog wat meer informatie over sierlijsten voor je plafond? Neem dan gerust contact op met ons! We helpen je met veel plezier verder.

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Mockup-inspiratiebrochure-Helixe

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT