BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws en de meest interessante weetjes

lijn_helixe

De belangrijkste voordelen van een spanplafond

Een spanplafond biedt enorm veel voordelen. Het is de perfecte keuze wanneer je plafond aan vernieuwing toe is én je krijgt 15 jaar garantie. Logisch dat het plaatsen van een spanplafond de laatste jaren alsmaar populairder is geworden. Wij leggen in deze blog uit wat de belangrijkste voordelen van een spanplafond zijn:

1. Eindeloze keuze

Een spanplafond tilt de uitstraling van je woning naar een hoger niveau. Naast de kleur heb je de keuze uit een mat of glanzend spanplafond. Je kan het ook laten bedrukken met een afbeelding of motief. Heb je een vervelend galm-effect in je ruimte? Kies dan voor een micro-geperforeerd spanplafond dat in combinatie met een akoestische absorptie het geluid in je ruimte optimaliseert. Je hebt zelfs de mogelijkheid om airco, isolatie, verlichting of een geluidsinstallatie in te werken. Zo geef je een unieke toets aan jouw spanplafond.

Spanplafond voordelen

2. Snelle plaatsing

Een tweede voordeel van een spanplafond is de snelle plaatsing. Een spanplafond wordt altijd op het bestaand plafond gemonteerd waardoor kap- en breekwerk niet nodig zijn. Je kan je meubels dus gewoon laten staan in de ruimte waar het spanplafond geplaatst wordt. Wil je na een aantal jaren een nieuwe look-and-feel voor jouw spanplafond? Dan is een demontage ook heel eenvoudig uit te voeren.

3. Onderhoudsvriendelijk

Het belangrijkste voordeel is dat een spanplafond weinig onderhoud vraagt. Het is heel eenvoudig schoon te maken door het af en toe eens af te wassen met lauw water gemengd met een beetje afwasmiddel. Een spanplafond is ook perfect geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer of een keuken, want het beschimmelt niet bij vochtproblemen.

Meer info over de andere voordelen van een spanplafond

Wil je graag meer weten over de andere belangrijke voordelen van de spanplafonds die wij installeren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder en stellen een vrijblijvende offerte op maat voor jou op. 

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Mockup-inspiratiebrochure-Helixe

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT