BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws en de meest interessante weetjes

lijn_helixe

Bezoek ons op de LifeStyle Gent/ Sfeer-beurs

Inspiratie nodig voor je interieur, tuin, zwembad of volgende reis? Dan is de Lifestyle Gent-beurs (vroeger Sfeer) the place to be! Kom volgend weekend 18, 19 en 20 maart naar de Flanders Expo en bezoek onze stand! Daar geven wij je graag vrijblijvend informatie en advies over spanplafonds en spanwanden. Je bent telkens welkom van 10u30 tot 18u30.

Bezoek je de beurs liefst met een vriend(in) of partner? Goed nieuws! Want voor de daguren heeft elk ticket recht op toegang voor twee personen (zowel online als aan de kassa). Je hoeft dus als koppel maar één ticket te kopen. Had je al tickets? Dan mogen jullie elk één iemand gratis meebrengen!

! Tip: schaf je tickets aan via Social Deal, en betaal slechts 4€ per persoon.

Op vrijdag 18 maart wordt het weekend bovendien goed ingezet met een nocturne-avond van 17u30 tot 21u30. Er zullen dan ook optredens zijn van Echo Parks en Metejoor. Opgelet: tijdens de nocturne geldt het aanbod van 1+1 ticket gratis niet.

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Mockup-inspiratiebrochure-Helixe

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT