BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws en de meest interessante weetjes

lijn_helixe

Een duurzaam plafond? Kies voor een spanplafond!

Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid waren nooit eerder zo belangrijk in onze maatschappij. Zo moeten auto’s zo proper mogelijk rijden en afval te allen tijde vermeden worden. Maar ook in je woning wordt duurzaamheid steeds belangrijker. En in dat plaatje past een duurzaam spanplafond perfect!

Op zoek naar een duurzaam plafond? Kies voor een spanplafond!

Kan een plafond duurzaam zijn, vraag je je ongetwijfeld af? Het antwoord is volmondig ‘ja’. Een spanplafond bijvoorbeeld voldoet aan de belangrijkste eisen inzake duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het wordt geplaatst zonder gebruik van chemische of andere milieuonvriendelijke producten, hoeft niet geverfd te worden en gaat een eeuwigheid mee. Bovendien wordt je – al dan niet versleten – spanplafond na gebruik gerecycleerd door de fabrikant. De ecologische voetafdruk van een spanplafond is met andere woorden zeer beperkt.

Opteer je daarentegen voor een verlaagd plafond met pleisterplaten, dan heb je liters verf nodig voor de afwerking. Kies je voor een plafond in houten planken, dan sneuvelen er niet alleen een of meerdere bomen, maar heb je ook een product nodig om je plafond geregeld te bewerken.
Kies je voor een duurzaam plafond, kies dan voor een spanplafond.

Waarom kiezen voor een duurzaam spanplafond van Helixe Installatiebedrijf?

Helixe kan met 30 jaar ervaring heel wat realisaties voorleggen. In al die tijd hebben we steeds gezocht naar het beste product en hebben we onze aanpak voortdurend geoptimaliseerd. Zo kunnen we vandaag spanplafonds aanbieden die tientallen jaren meegaan. Loopt er toch iets mis – lees: een hardnekkige vlek of een vervelende scheur – dan staan we meteen klaar met een oplossing op maat. Onze trouwe plaatsers garanderen je bovendien een vlekkeloze installatie, en dat op een dag tijd.

Meer informatie?

Ben jij op zoek naar een duurzaam plafond? Zoek niet verder, contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze spanplafonds.

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Mockup-inspiratiebrochure-Helixe

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT