BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws en de meest interessante weetjes

lijn_helixe

Ik wil mijn plafond verlagen, wat nu?

Wanneer je aan renoveren denkt, denk je best meteen ook aan de impact van de geplande aanpassingen op je energiefactuur. Zeker nu de prijs van stookolie, aardgas en elektriciteit piekt, is elke besparing aardig meegenomen. In dat opzicht is je plafond verlagen een goede aanpak. Wij leggen je graag uit wat dat concreet inhoudt.

Ik wil mijn plafond verlagen, wat nu?

Hoe groter je leefruimte, hoe meer massa je te verwarmen hebt. En dat toont zich vanzelfsprekend op je energiefactuur. Je plafond verlagen is de eenvoudigste manier om je leefruimte te verkleinen.
Maar hoe pak je dat aan? Kies je voor de meest voor de hand liggende oplossing, namelijk een verlaagd plafond in pleisterplaten, dan haal je je heel wat werk op de hals. Je bestaande plafond moet voorzien worden van een degelijk rasterwerk in hout of aluminium. Daarop worden de pleisterplaten vastgeschroefd en vervolgens afgewerkt. Die afwerking bestaat uit het vullen van de naden, enkele schuurbeurten en meerdere verfbeurten. Behoorlijk omslachtig, dus…

Met een spanplafond kies je voor de gemakkelijkste oplossing. Onze ervaren medewerkers zorgen op een dag tijd voor een volledig nieuw en perfect egaal plafond. Dat kan op luttele of meerdere centimeters van je bestaande plafond geïnstalleerd worden, vereist geen kap- of breekwerk en hoeft niet geschilderd te worden. Meer nog, het kan voorzien worden van de nodige isolatie. Zo kan je je energiekosten tot een minimum beperken. En last but not least, je kan kabels en leidingen eenvoudig verbergen achter je nieuwe spanplafond. Kies je voor een versie in pvc, dan kan het zelfs eenvoudig afgebroken en weer opgebouwd worden.

Kies voor ruim 30 jaar ervaring

Helixe Installatiebedrijf geldt terecht als een van de referenties in de plaatsing van spanplafonds. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector en een trouw team van ervaren medewerkers is geen klus hen te moeilijk. Wil je je spanplafond voorzien van verlichtingselementen of luidsprekers? Onze getalenteerde plaatsers integreren ze naadloos in je spanplafond.

Kiezen voor Helixe Installatiebedrijf is kiezen voor een snelle, duurzame oplossing!

Meer informatie?

Wil je je bestaande plafond verlagen? Een spanplafond biedt de beste oplossing. Meer weten? Contacteer ons gerust. Wij vertellen je er graag alles over.

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Mockup-inspiratiebrochure-Helixe

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT