BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws en de meest interessante weetjes

lijn_helixe

Spanplafonds en spanwanden, ideaal voor jouw horecazaak

Spanplafonds en spanwanden zijn ideaal wanneer jouw horecazaak nood heeft aan een nieuwe uitstraling of een opknapbeurt. Ze zijn niet alleen veilig, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en snel te monteren, ze brengen de beleving van jouw gasten ook naar een hoger niveau.

De ultieme ervaring

Spanplafonds en -wanden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen bedrukt worden met een zelfgekozen patroon, afbeelding of fotoprint. Ook qua aangepaste (sfeer)verlichting zijn de mogelijkheden quasi eindeloos. Wil je na een tijdje de verlichting aanpassen? Dan kunnen de spanplafonds en spanwanden gemakkelijk gedemonteerd worden. Speakers integreren kan ook perfect. Over loshangende kabels hoef je je helemaal geen zorgen te maken, deze worden netjes weggewerkt.

Geluid is belangrijk om het comfort in de ruimte te verbeteren. Zeker in een restaurant of café willen de gasten op een aangename manier een gesprek kunnen voeren. Een akoestisch spanplafond zorgt ervoor dat geluid geabsorbeerd wordt waardoor de nagalm vermindert.

Spanplafond en spanwanden horeca

Veiligheid

Veiligheid staat centraal bij ons en daarom vinden wij het heel belangrijk om met veilige materialen te werken. Onze PVC plafonds en wanden werken brandvertragend. Het doek vat geen vlam en voorkomt brandoverslag. Het materiaal smelt niet en veroorzaakt dus ook geen brandende druppels. Daarnaast zijn rookmelders net zo eenvoudig te plaatsen als verlichting en geluid.

Eenvoudige montage

Je oude plafond of muur hoeft niet verwijderd te worden waardoor er van breekwerken geen sprake is. Spanplafonds en -wanden worden vaak in één dag geplaatst, zodat jouw horecazaak niet langer dan nodig gesloten moet blijven.

Makkelijk te onderhouden

Spanplafonds en -wanden zijn geschikt voor alle ruimtes. Het materiaal is vet-, schimmel- en vuilafstotend en dus ideaal voor in de keuken. Het onderhoud is minimaal. Voor het reinigen gebruik je best een doek, water en een beetje afwasmiddel.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op!

Meer inspiratie nodig?

Wil je graag je woning of kantoor een unieke uitstraling geven? Laat je dan verleiden door de spanplafonds of -wanden die wij plaatsen. Download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën!

Mockup-inspiratiebrochure-Helixe

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT